Netværksinstallation

Netværksinstallation

En netværksinstallation med tilstrækkelig kapacitet er en livsnerve i al moderne kommunikation. Adgang til lokale servere, kørsel af daglig backup, hurtig tilgang til skyen, eksterne websites og e-mail-kommunikation er blot nogle få eksempler på dagligdagen i de fleste virksomheder. Fælles er, at et gennemanalyseret netværk ikke må blive flaskehals i arbejdsgangen.

Søndergaard El A/S sørger for – i tæt samarbejde med kunden – at planlægge det korrekte set-up til både det kablede og det trådløse netværk. Efterfølgende foretages opsætning og sluttest af netværket.

Vi er også behjælpelig med servicering eller udbygning på eksisterende netværk, herunder etablering af fibernetværk m.v.

Vi tilbyder 25 års systemgaranti på den kablede kobber og/eller fiber installation.

Vi anbefaler Unifi som de aktive komponenter i netværket.

Wireless netværk

Det trådløse netværk er en uundværlig del af netværket for virksomheder og private. Med hurtige internetforbindelser kommer også ønsket om et hurtigt trådløst netværk. I mange tilfælde kan det løses med enkeltstående access points, som bindes sammen i netværket.

Ønskes en bedre styring, nem vedligehold og højere oppetid kan en controller anbefales – kontakt Søndergaard El A/S for en snak om mulighederne.

Fibernetværk

Fiber mellem rackskabe, mellem bygninger og mellem etager – et fibernetværk giver den højeste hastighed på netværket og adskiller sig samtidig fra et kobberkabel ved ikke at være elektrisk ledende. Det kan være en fordel mellem bygninger, da forskellige elektriske potentialer kan ødelægge netværksudstyret. Fiberen er heller ikke modtagelig overfor lynnedslag.

Hos Søndergaard El A/S anvender vi kun fusions splicer til samling af fiber – det sikrer den bedste kvalitet og hurtigste hastighed på fibernetværket. Vi foretager også fejlfinding og test af fiber. Vi har udstyret og medarbejderne til opgaven.

Kontakt

Brian Søndergaard
El-installatør

Telefon 97 42 07 99

Søndergaard El - Brian

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)